RITAM SRCA MOJ GOLUBE FREE DOWNLOAD

On vas tako lepo savetuje, pazljivo saslusa svakog na probi, gde god nesto skripi on je tu. To mi je jako zao. Ritam Srca Croatian. Nisam neskromna, nego je zaista tako bilo. A tada vec nikome nije bilo do pesme.

Uploader: Kekus
Date Added: 17 October 2004
File Size: 38.87 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 6193
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

On je veoma cenio njeno pevanje i njen karakteristican “kosovski glas”.

Ajde, Jano, kolo da igramo sdca Umro je pre nekoliko godina, srce me boli za njim. You need to be a registered user to enjoy the benefits of Rewards Program. Koliko se seca, Djordje Karaklajic je bio taj od koga joj je uskoro stigao poziv da dodje u Beograd.

Iako ih nije dovoljno poznavao, osecao ih je. Ko god je s njim pevao to je rekao. Odselivsi se te, Mara je redovno placala grobno mesto i preko poznanika uspevala za jedno vreme da ga sacuva od prekopavanja. Sve trajne snimke sa Sekstetom Dusana Radetica Mara je snimila ritam srca moj golube periodu od Medju njima izdvaja pesmu “Se razbole Katerina”, koju zapeva i danas, u trenucima sete i prisecanja na davno nestali roditeljski dom u Tetovu.

Related Posts  CLOUDFONE EXCITE 402D FIRMWARE FREE DOWNLOAD

drca

An error occurred.

Od njega sam puno naucila. Takodje, pratio ju je i Miodrag Mija Krnjevac, nas priznati harmonikas: Tako sam bila vaspitana. Sve trajne snimke Mara je napravila u Radio Beogradu, u vremenu od ritam srca moj golube Medjutim, nova kosovska arca mogla je biti nepromostiva prepreka pred kojim dosljak zastaje i odustaje. Sa Radija joj je u lepoj uspomeni ostao tehnicar Drasko, tonac, koji je prvi “pustio” njen glas To je bio muzicar nema mu ravnog. Ali, kad me vec pitate, reci cu moju moju ritam srca moj golube mladima: Ali, zahvaljujuci njihovoj slicnosti sa tetovskim, ona ih je sa zadivljujucom lakocom ucila.

Umiru ljudi, nestaju grobovi, a zivot ide dalje Pevala je onako kako narod peva. Kroz taj pakao bezanja i u oskudici svake vrste, kao svojevremeno i njena majka Rusa sa dvoje nejaci iz Odobesta, Mara je jednog popodneva pristigla tamo kuda se bila i zaputila.

Listen to Taang Uthake – Housefull 3 1 day ago. Svirao ih goluve sa uzivanjem. Dobro je sto se neko setio da objavi njene pesme jer je ona prava legenda kosovske pesme. Ritam Srca Croatian. Ona je sinoc otpevala citav ciklus pesama iz tetovskog kraja, uz pratnju gitare.

Related Posts  BENTLEY POINTOOLS V8I FREE DOWNLOAD

A onda je dosla prelomna Ne mogu sada svih da se setim. Create New Save OR. Gdja Mara Djordjevic, po uverenju poznavalaca i strucnjaka iz Radio Beograda, najbolji je interpretator juznosrbijanske pesme koja se mogla cuti preko radija.

Vladimir Jaksic – Musa

Sama vise nije mogla da se bori, bila je na izmaku snage. Rest assured we WON’T spam! Beli lice Prizrenka devojka TV Episodes View all. A verification link has been sent to Kindly check your mail.

Dopao mu se moj glas i moje pevanje.