MUZICA ANILOR 80-90 FREE DOWNLOAD

Eu am 32 de ani si cred ca am foarte multe hituri dance in calculator magic affair,mr president,twenty for seven,culture beat,capella,etc,etc si am si multe casete cu albume eurodance acasa! Plus piese care mergeau de cel putin 10 ori pe seara: LIKE us on Facebook. Inchei melancolic povestea asta: Pentru ca perioada de glorie a muzicii a fost perioada anilor ’90, iata un top cu 40 dintre cele mai mari hituri ale perioadei, bazat pe popularitatea de care s-au bucurat urmatoarele piese din scena pop si rock. Joe Cocker – “Unchain my heart” Mai Iuliane am primit e-mail-ul tau si ti-am si raspuns!

Uploader: Shaktigul
Date Added: 14 November 2012
File Size: 25.35 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 95386
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Retro Party .. Muzica Anilor “80-” 90

Vreti un pont de a asculta aceea muzica splendida,intrati pe http: Ai scris foarte frumos si ai exprimat toate gandurile posibile care imi trec si mie prin cap. Suparat impreuna cu vreo doi preieteni am organizat o ampla anillr de reintroducere a postului respectiv.

Intr-adevar, aerul boem al acelor vremuri s-a dus destul de brusc. A fost perioada in care rockul a fost la mare putere.

Pe atunci net nu muzica anilor 80-90. Va salut pe toti! Ce mai mi-a facut atunci!!! Eu acum sunt in spania si sunt destul de dezamagita de muzica care o au aici. Dupa aia, vorba cuiva de mai sus, beat-ul se mai inmuiase, lipsea verva si nebunia ai de la inceput. Depeche Mode – “Enjoy the silence” Freddie Mercury — Living On My Own, asta stiu ca a dat-o de o si traznit-o probabil fiindca murise acela.

Muzica anilor ’90 între amintire şi filosofie | Adrian Ciubotaru

Ma incerca anilr coleg sa ne povesteasca de Dire Straits pe la chefuri ma gindesc ca fusese si el influentat de cineva la rindul luiinsa nu s-a prins nimic de noi. Am avut un pic de noroc ca ai mei cumparasera un pick-up, si cumparam aproape tot ce aparea, multa muzica romaneasca, si din pacate foarte putina straina. Si normal ca acesti copii imaturi ce sunt acum nu vor intelege acel stil care era adevarata muzica in fine misto site si daca va intereseaza muzica acelori ani face-ti un bip pe mail…………….

Related Posts  SAMSUNG GALAXY POCKET GT-S5300 PC SUITE SOFTWARE FREE DOWNLOAD

La radio ce mai muzica anilor 80-90 putina muzica straina, mai ales pe la revelioane, si in nici un caz cind era ziua tovarasilor muzica anilor 80-90 pe la congrese. Nu-i vorba, ca nici n-aveam de unde…Anul 95 a venit cu La Bouche si Be My Lover, ajunsesem dj anlior o discoteca, mergea de 10 ori pe seara, cel putin.

MUZICA ANILOR playlist – Listen now on Deezer | Music Streaming

Aveam video recorder, iar pe casete video inregistram clipuri si azi le mai am pe vhs. All that she wants. De exemplu cu Dr alban,am doua albume pe casete si anume Born in africa si I believe Parca eram doar eu si muzica aceea, nimic nu ma mai interesa. Maxim respect pentru cei care au trait acele vremuri.

Apropo, tin minte ca, dupa un blues pe care nu mai stiu cine-l canta, si putin aburit de vreo doua-trei beri la varsta aceea era deja…!!! Mi-e atat de dor de casetofoanele alea, de sunetul acela al muzica anilor 80-90 anlor cu creionul cand se strica mecanismul casetofonului, de refrenele reproduse fara sa stiu pronuntia corecta, de cum mi-au umplut verile muzixa tabere scolare si prin discotecile acestora.

Related Posts  DIKRO MARO LADAKVAYO GAZAL FREE DOWNLOAD

Whitney Houston – “I will always love you” Oricum, ce vremuri, ce muzica, ce distractie! Avantajul este ca sarbii aveau acces la muzica occidentala mult mai usor ei avand voie sa calatoreasca in vest. Rednex – “Cotton Eye Joe” Toti ne indragosteam pe aceleasi melodii. Ice MC s-a lansat in muzica in anul cu melodia Easy,deci inaintea asa lui Dr Alban ,mr president si captain Jack! Si nu exista muzica anilor 80-90 nicaieri. Intr-adevar muzica comerciala atunci chiar era ascultabila….

Buna, TPU! De unde pot descarca pe calculator melodii din anii 80′ – 90′? Multumesc anticipat.

Mi-a mers la suflet acest articol. Adevarul e ca anii 90 au fost anii tineretii, si aia nu se uita niciodata, si o data cu ei, nici muzica, de aceea amintirile sint atit de placute.

Anii aia erau anii Caritas, am reusit sa smulg vreo 30 de mii de lei de la ei, ca n-ama vut curaj sa arunc mult in lupta. Plus piese care mergeau de cel putin 10 ori pe seara: Sper ca intr-o buna zi muzica moderna sa recapete dinamica si si feeling-ul pieselor de atunci prin remixuri si muzica anilor 80-90 noi.